17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Spotify λανσάρει την επανασχεδιασμένη εφαρμογή Apple Watch με αρκετές βελτιώσεις

    Το Spotify ανακοίνωσε σήμερα ότι κυκλοφορεί μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Apple Watch με μια “νέα και βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης” που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται πιο εύκολα στη μουσική και τα podcast στη “Βιβλιοθήκη σας” και να κατεβάζουν πιο γρήγορα μουσική για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

    Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, το Spotify είπε ότι ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει μεγαλύτερες απεικονίσεις, νέα κινούμενα σχέδια, τη δυνατότητα να κάνετε σάρωση για να σας αρέσει ένα τραγούδι, μια μπλε κουκκίδα δίπλα σε νέα επεισόδια podcast και πολλά άλλα. Η νέα σχεδίαση θα απαιτήσει μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Spotify που θα κυκλοφορήσει στο App Store — δεν φαίνεται ακόμη να είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

    Όπως σημειώνεται από το The Verge, το Spotify παραμένει σιωπηλό σχετικά με το επίπεδο ήχου Hi-Fi που υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει το 2021. Η Apple Music προσφέρει ήχο χωρίς απώλειες χωρίς επιπλέον χρέωση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.