strawb

Κάνοντας μία πρόταση....

3 posts in this topic

Ενδιαφέρει κανέναν, να μαζευτούμε μερικοί εδώ μέσα και να μεταφράσουμε βιβλία προγραμματισμού και σχεδίασης εφαρμογών της apple απο τα αγγλικά στα Ελληνικά πουλώντας τα στην συνέχεια , βγάζοντας λεφτά;
Ενδιαφέρει κανέναν, να μοιράσουμε το κάθε βιβλίο σε ίσα μέρη και ο καθένας μας να το μεταφράσει και μετά να τα ενώσουμε τα κομμάτια και να τα κάνουμε ξανά  βιβλίο στα Ελληνικά και να το πουλήσουμε και μοιράσουμε τα κέρδη σε ίσα μέρη στην συνέχεια;
Υπάρχει πολύς κόσμος που ενώ διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία (υπολογιστή) και τις κατάλληλες συσκευές γι΄αυτό (iPhone, iPad) και την κατάλληλη συνδρομή (99 δολάρια για κατασκευή εφαρμογών) δεν γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα και δεν προχωρά. Τι λέτε τους βοηθάμε εμείς, βγάζοντας χρήματα,μιας και η apple έχει πέραση τα τελευταία χρόνια;

Επεξεργάστηκε από strawb
0

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος δημοσίευσης
Μοιράσου το και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα

Kαλή ιδέα και σκέψη φίλε Γιάννη αλλά θέλει πολύ και σοβαρή δουλειά και φυσικά χρόνο για αρχή

0

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος δημοσίευσης
Μοιράσου το και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα

Υπάρχει πολύ χρήμα στα βιβλία προγραμματισμού, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει αγορά για βιβλία στα Ελληνικά, μιας και ακόμη δεν έχω γνωρίσει developer που να μην μιλάει πολύ καλά Αγγλικά, και οι amateurs μπορεί να μην θέλουν να σκάσουν 50 ευρώ σε ένα βιβλίο :/

0

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος δημοσίευσης
Μοιράσου το και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Σύνδεση

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • Από Jimakris.
   Είναι πασίγνωστο ότι στην μαύρη αγορά της Κίνας, μπορεί να βρει κανείς από όργανα μεταμόσχευσης ως πιστά αντίγραφα Luis Vuitton. Για οπαδούς της Apple που έχουν ξεμείνει από ρευστό  υπάρχει επίσης και μια ανθούσα παρα αγορά για "αναβαθμίσεις" iPhone.
    
   Με περίπου 100$ μπορεί κάποιος να αναβαθμίσει το 16GB iPhone του στα 128GB !!! Αυτό είναι κάτι φανταστικό για τους Κινέζους καταναλωτές που δυσκολεύονται ούτως ή άλλως να αγοράσουν το 16GB στα 700$, πολύ περισσότερο για τα μεγαλύτερα μοντέλα.
    
    
   Οι "αναβαθμίσεις" αυτές που γίνονται από την "πίσω πόρτα", αναφέρθηκαν στο China Realtime που αποτελέι blog της WSJ. Από κανονικά καταστήματα ως και online services οι Κινέζοι μπορούν να βρουν επισκευαστές που ευχαρίστως θα τους αναβαθμίσουν τον εσωτερικό τους χώρο.
     
    
   Ως γνωστό η Κίνα αποτελεί τεράστιο μερίδιο πωλήσεων της Apple, και τέτοιες ειδήσεις μόνο χαρούμενη δεν την κάνουν... Οι επιτήδειοι επισκευαστές έχουν βρεί τρόπο να κλωνοποιούν τα serial numbers και τους κωδικούς κατά την "αναβάθμιση". Βέβαια σε κάθε τέτοια εγχείριση καλό είναι να γνωρίζουν οι χρήστες ότι χάνουν κάθε εγγύηση. Προς το παρών μόνο τα iPhone 6 & 6s έχουν αναφερθεί στο blog.
  • Από Mikevet1984.

    
   - Την απόφαση έλαβε σήμερα η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο
   - Η αρχή της ουδετερότητας του δικτύου θα εφαρμοστεί άμεσα και στα 28 κράτη μέλη
   - Δείτε αναλυτικά τις νέες χρεώσεις περιαγωγής
   - Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός για την προστασία των καταναλωτών
    
   Τέλος στις χρεώσεις περιαγωγής για τις τηλεπικοινωνίες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης βάζει η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, με σημερινή της απόφαση. Ειδικότερα, από τις 15 Ιουνίου 2017, θα απαγορευθούν όλα τα τέλη περιαγωγής για κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων κειμένου (sms) και χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου (mobile internet) στο εξωτερικό εντός της ΕΕ.

   Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η εισηγήτρια: "Το τέλος των χρεώσεων περιαγωγής ήταν κάτι που περίμεναν όλοι εδώ και πολύ καιρό, οι απλοί άνθρωποι, οι νέες επιχειρήσεις και οι μικρομεσαίες και όλοι οι οργανισμοί", δήλωσε η εισηγήτρια, Πιλάρ ντελ Καστίγιο (ΕΛΚ, Ισπανία). "Χάρη στην παρούσα συμφωνία η Ευρώπη θα καταστεί η μόνη περιοχή στον κόσμο που θα διασφαλίζει νομικά την ανοιχτή πρόσβαση στο διαδίκτυο και την ουδετερότητα του δικτύου. Η αρχή της ουδετερότητας του δικτύου θα εφαρμοστεί άμεσα και στα 28 κράτη μέλη. Θα διασφαλίσει επίσης ότι δεν θα έχουμε διαδίκτυο δύο ταχυτήτων ".

   Τι θα ισχύσει
   Από τις 30 Απριλίου 2016 οι επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν:
   • τα 0,05 ευρώ ανά λεπτό για φωνητικές κλήσεις
   • τα 0,02 ευρώ για μηνύματα κειμένου (SMS), και
   • τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου

   Το ανώτατο όριο για τα τέλη των εισερχόμενων φωνητικών κλήσεων θα καθοριστεί αργότερα μέσα στο έτος και αναμένεται να είναι σημαντικά χαμηλότερο από ό, τι για τις εξερχόμενες κλήσεις.
    
   Για να προστατευθεί η βιομηχανία από την εφαρμογή καταχρηστικών πρακτικών, όπως η "μόνιμη περιαγωγή", οι πάροχοι θα μπορούν σε ορισμένες περιπτώσεις να χρεώνουν ένα μικρό ποσό, κάτω από τα σημερινά ανώτατα όρια, σύμφωνα με την πολιτική "εύλογης χρήσης". Οι ακριβείς λεπτομέρειες για το πώς θα μπορεί να γίνει αυτό θα καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις ρυθμιστικές αρχές τηλεπικοινωνιών.

   Νέος κανονισμός και προστασία των καταναλωτών

   Ο νέος κανονισμός θα υποχρεώνει τις επιχειρήσεις που προσφέρουν πρόσβαση στο διαδίκτυο να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών σε όλους, δηλαδή να μην εμποδίζουν ή να επιβραδύνουν την παράδοση περιεχομένου, εφαρμογών και υπηρεσιών από επιλεγμένους αποστολείς ή σε επιλεγμένους δέκτες, εκτός εάν αυτό κρίνεται αναγκαίο για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων, τη συμμόρφωση με τους νόμους, την πρόληψη της συμφόρησης του δικτύου ή την καταπολέμηση των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

   Ένας πάροχος θα μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες (όπως η βελτιωμένη ποιότητα στο διαδίκτυο η οποία χρειάζεται για ορισμένες υπηρεσίες), αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι αυτό δεν έχει επιπτώσεις στη γενική ποιότητα του διαδικτύου.

   Οι ευρωβουλευτές εξασφάλισαν ότι οι πάροχοι θα πρέπει να δίνουν στους χρήστες που είναι έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαιο για σταθερή ή κινητή τηλεφωνία σαφείς πληροφορίες για τις ταχύτητες κατεβάσματος και ανεβάσματος (download/upload) που θα μπορούν να αναμένουν ότι θα έχουν στην πράξη (σε σχέση με την διαφημιζόμενη ταχύτητα).

   Η οποιαδήποτε σημαντική απόκλιση θα δίνει το δικαίωμα στον καταναλωτή να λάβει διορθωτικά μέτρα, όπως τον τερματισμό του συμβολαίου ή τη λήψη αποζημίωσης. Οι εθνικές ρυθμιστικές αρχές θα είναι υπεύθυνες και θα καθορίζουν εάν η εν λόγω απόκλιση συνιστά παραβίαση του συμβολαίου ή όχι.

   ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ